Forside
Intro
Features
Eksempler
Demo
Klar-til-brug-pakken
Download
Tekniske krav
Kontakt
Forum
Vejledning
Kom-godt-igang-vejledning
Kendte fejl og typiske faldgruber

Klar-til-brug-pakken

For at kunne bruge SmartSite Publisher skal du have et sted på internettet at lægge din hjemmeside, og du skal have en adresse (et domænenavn). Dertil findes der webhoteller, som stiller computerplads til rådighed. Men du kan også anvende vores webhotel ved at købe vores klar-til-brug-pakke.

Klar-til-brug-pakke

Hvis du ikke har en hjemmeside i forvejen, kan vi tilbyde at oprette en adresse, stille plads til rådighed på vores webhotel og installere programmet for dig. Så er det lige til at gå til.


Prisen for oprettelse af webhotel og domænenavn er 200 kr. Efterfølgende betales licens for domænet direkte til DK-hostmaster  (45 kr.) eller GratisDNS (hvis det er et udenlandsk domæne, prisen varierer).


Webhotel koster 20 kr. om måneden. Webhotellet betales for et år ad gangen forud.


Alle priser er excl. moms.


Priseksempel

Første år: Køb af dansk domæne og første års licens: (200 + 20*12) + 25% = 550 kr.


Følgende år: 12*20 + 25% = 300 kr. om året. Dertil kommer betaling for domænenavn som betales til DK-hostmaster  (45 kr.) eller GratisDNS (hvis det er et udenlandsk domæne, prisen varierer).

Hvordan gør jeg?

Find et ledigt domæne i domænesøgeren nedenfor og udfyld bestillingskuponen. Når du har betalt den første regning, går der maksimalt et par dage og så er din hjemmeside parat til dig.

Redigeret af Jeppe Bundsgaard
Webmaster: SmartSite
Sidst opdateret: 25-07-2015
Denne sides adresse: www.smartsitepublisher.dk/main/klartilbrugpakken/index.php
SmartSite Publisher