Forside
Intro
Features
Eksempler
Demo
Klar-til-brug-pakken
Download
Tekniske krav
Kontakt
Forum
Vejledning
Kom-godt-igang-vejledning
Kendte fejl og typiske faldgruber

Nu version 6.48

Så er version 6.48 på nettet.

Læs mere eller download med det samme. Bruger du allerede SmartSite Publisher opdaterer du kvit og frit ved at gå ind på www.ditdomæne.dk/admin/admin og klikke på tjek for opdateringer.

SmartSite Publisher

SmartSite Publisher er et meget kraftfuldt gratis open source system til produktion og let vedligeholdelse af hjemmesider. Det er utrolig let at bruge, men stiller samtidig alle de samme funktionaliteter til rådighed som kommercielle programmer - og mere til. Læs mere her.


Administrationen af hjemmesiden foregår i et miljø som ligner det hjemmesidens besøgende ser - der er tale om en banebrydende What You See is What You Get inden for hjemmesider - ganske som det kendes fra tekstbehandlingsprogrammer. Derved bliver det så let at redigere at brugerne kan stå for dele af hjemmesiden uden at de behøver  igennem lange kurser først.

Prøv programmet...

Du kan prøve programmet ganske gratis her på SmartSite Publishers server. Prøv demoen eller opret dit helt eget site her - og du er i gang med det samme.


Deltag!

SmartSite Publisher er open source og gratis. Og derfor er det også nødvendigt at du hjælper til - med at hjælpe i forummet, oversætte, skrive vejledninger eller udvikle programmet.


Redigeret af Jeppe Bundsgaard
Webmaster: SmartSite
Sidst opdateret: 21-08-2018
Denne sides adresse: www.smartsitepublisher.dk/main/top/index.php
SmartSite Publisher